do 23 mei 2024

Kluisdieven gaan met tientallen euro’s aan Fortis-aandelen aan de haal

STAD – Terwijl speurders zich nog druk over de spectaculaire inbraak bij BNP Paribas Fortis op de Antwerpse Belgiëlei buigen, lijkt het erop dat de inventieve boeven zich ettelijke tientallen euro’s rijker mogen rekenen. De bank bevestigt inmiddels dat de buit, ontvreemd uit safes van particuliere klanten, voornamelijk uit aandelen van de voormalige bank zelf bestaat.

“Het is moeilijk in te schatten met exact hoeveel straatwaarde de gangsters er vandoor zijn”, klinkt het bij de ordediensten. Maar als we de compensatie waar de toenmalige investeerders recht op hebben nauwkeurig verrekenen, gaat het toch al snel om een flinke 30 à 40 ballen. Daar kunnen ze toch al een keer deftig mee tanken en de grens over.”

Ondertussen bevestigt ook de bank haar gedupeerde klanten opnieuw te zullen compenseren. Een gratis vulpen en sleutelhanger liggen inmiddels klaar aan de balie.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten