za 15 juni 2024

Humanitaire visa blijven aan Theo Francken plakken

POLITIEK – Een duidelijk geënerveerde Theo Francken (N-VA) stond vandaag opnieuw de pers te woord in verband met de zaak rond fraude bij het uitreiken van humanitaire visa. De ex-staatssecretaris benadrukte nogmaals niet op de hoogte te zijn geweest van de praktijken van partijgenoot Melikan Kucam, maar verontschuldigde zich wel meermaals voor zijn voorkomen. “Ik weet niet wat het is, maar het lijkt wel of die dingen sinds de Pano-reportage letterlijk aan mij blijven hangen. Waar ik ook kom. Best irritant eigenlijk.”

“De linkse pers en politieke elite van dit land hebben natuurlijk lang zit wachten om mij onderuit te krijgen”, mopperde de Lubbeekse burgemeester verder, terwijl hij zonder succes een verblijfsvergunning van zijn revers probeerde te peuteren. “Maar dan kennen ze Theo Francken en de N-VA nog niet. Het is gemakkelijk om een item uit de actualiteit buiten proportie te blazen en aan je politieke tegenstanders te linken door maar genoeg te blijven herhalen dat er een connectie bestaat. Typisch de tactieken van de Marrakech-coalitie. Bon, als niemand kan helpen deze mogelijk onwettig uitgereikte documenten van mijn persoon te verwijderen, kan ik niet anders dan hier publiekelijk uit de kleren te gaan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten