zo 23 juni 2024

Tania geniet volop van de Kerstsfeer: ‘Laat me hier maar even liggen, jongens’

BRAVE BURGERS – Het is weer zover. De feestdagen staan voor de deur en dat viert iedereen op zijn of haar manier. Her en der worden nog last minute inkopen afgewerkt, woonkamers gedecoreerd en kalkoenen gevuld. Onze reporter trekt ook vandaag de streek rond en vond Tania (42) in het winkelcentrum van Wijnegem. Ze ligt daar al een tijdje op de grond, volop te genieten van de feestelijke kerstsfeer.

“Kerstmis is altijd al een magische tijd geweest voor mij”, mompelt Tania met haar gezicht op de winkelvloer. “Als alleenstaande moeder komen er natuurlijk altijd wat kleine details bij kijken. Zevenendertig kadootjes kopen, het hele huis versieren en dan natuurlijk de rest van de dag in de keuken meekwelen op Joe FM tot ik uiteindelijk om drie uur ‘s nachts jankend de afwas sta te doen. Pure magie. Goed, zeg tegen de security dat ze me maar even laten liggen. Die vol-au-vents zoek ik straks wel.”

Ondertussen geniet ook Olivia (8) met haar zusje Mila (4) van de vrolijke ambiance in het shopping center, terwijl ze samen op mama wachten. ‘Als ze nog één keer dat kutnummer van Mariah Carey draaien, steek ik iets in brand.’
Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten