wo 12 juni 2024

Gestrande pendelaar beseft plots dat hij ooit een leven had

BINNENPARKING – De aangekondigde stakingen zetten het openbaar vervoer in ons land in rep en roer, en dat heeft zware gevolgen voor reizigers die van onder andere De Lijn afhangen. Zo verging het ook Bob C. (38), die samen met zoontje Mauro (8) tevergeefs op een bus wachtte om hem aan de schoolpoort af te zetten en zelf naar het werk te reizen. Niet alleen geraakten vader en zoon nooit op hun bestemming, maar tot overmaat van ramp realiseerde de man zich dat hij zijn “jonge jaren volledig naar de kloten heeft geholpen.”

“We zaten compleet verkleumd te wachten op een kutbus die maar niet kwam opdagen en plots viel het me binnen,” vertelt een duidelijk verwarde Bob. “Wat is er in hemelsnaam gebeurd? Is dit mijn leven? Ik deed ooit leuke dingen, had vrienden, dromen en een leuk lief. Als ik het schijtweer beu was, ging ik hiken in de Pyreneeën of surfen op Ibiza. Ik kluste bij in de horeca en zoop me te pletter. En hier zit ik dan iedere ochtend, met een lauwe latte en mijn matig begaafd kind. Thuis krijg ik alleen nog veldsla te vreten en er valt al jaren niets meer te neuken. En als ik me nog één dag naar een kutjob in de sales moet slepen, gooi ik me van een brug. Laat die trein maar zitten. Ik ga biljarten. Fucking yolo.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten