do 23 mei 2024

Met deze vijf slaaptips hoeft u niet langer wakker te liggen van het VN-migratiepact

LIJFSTIJL – De cijfers zijn duidelijk: u slaapt niet voldoende. Terwijl de federale regering zich over de diplomatieke top in Marrakesh buigt, blijft het VN-migratiepact menig bezorgde Vlaming van broodnodige nachtrust ontnemen. “Totaal onnodig en ongezond”, weet ons eigen wellness coach Titi Tuijnstoehl te vertellen. Graag geeft ze onze lezers enkele nuttige tips mee om niet tot in de vroege uurtjes naar het plafond te blijven staren en migrantjes te tellen. Pak pen en papier. Hier gaan we.

1. Gooi uw pc en telefoon het raam uit

Reeds jaren raden neurologen sterk aan sociale media tot een minimum te beperken. Zo zou niet alleen blootstelling aan zogenaamd blauw licht, maar vooral de hoeveelheid verontrustende overdrijvingen en woede-uitbarstingen van de vele vage contacten in uw netwerk u onbedoeld van slaap kunnen beroven. Onderzoek toont aan dat mensen zonder Twitteraccount gemiddeld anderhalf uur langer per nacht slapen. De extra tijd en energie die ze anders zouden spenderen aan het elkaar een tumor of genitale wratten toewensen wordt zo beter besteed aan werk, gezin of zelfs tuinieren en het geleidelijk relativeren van globale demografische verschuivingen.

Afhangend van het specifieke model dat u in huis haalt, bestaan er verscheidene manieren om uzelf van storende berichtgevingen te bevrijden. Persoonlijk vinden wij de hamer bijzonder constructief en gebruiksvriendelijk.

2. Ga regelmatig boksen

Het is een eeuwenoude wijsheid. Agressie moet geventileerd worden, en liefst in een veilige, geborgen context. Zoek uzelf een professionele dojo om af en toe eens uw inwendige frustraties af te reageren op een zielsverwant die daarmee toestemt. Zo zult u dezelfde woede die spontaan kan opkomen bij het horen van vreemde talen op de tram of het spotten van een occasionele hoofddoek beter kunnen plaatsen en expressie geven. Zowel uw ademhaling als hartritme zal contanter en serener worden, en bijgevolg uw slaaptekort helpen afremmen. Zoals Confucius ooit zei: “Vrede vindt men net daar waar men af en toe eens stevig op elkaars freiter kan slaan.”

3. Ga eens goed van bil

Niet alleen woede en agressie moet geventileerd kunnen worden. Diepgewortelde frustraties en ongenoegen over massamigratie en culturele diversiteit gaan vaak gepaard met aanslepend seksueel droogstaan. Als het beeld van een jonge Marokkaan in een BMW ‘s nachts door uw hoofd komt spoken, stel u de vraag of u consequent en kwalitatief aan uw trekken komt. Dit laat dopamine los in het brein en maakt u boos. Seks daarentegen produceert het kalmerende oxytocine, waar u heerlijk van gaat soezen.

Maak gebruik van een relatief progressief klimaat omtrent seksualiteit om desnoods wat avontuurlijkere routes op te zoeken. Praat met uw partner en voel u niet beschaamd om zodra de nood opkomt haat te spuien op een Facebookpost gewoon naar een pornografische webstek te surfen en uzelf grondig te plezieren. U zal merken dat de nood om andere culturen en religies te beledigen sterk zal verminderen. En u zal slapen als een sufgeneukte roos.

We merken dat de frequent copulerende burger vaak de tijd en energie niet heeft om zich over behoud van eigen cultuur en identiteit te bekommeren. Ze vallen tevreden in slaap en genieten zelfs in hun dromen nog vaak na van hun rijke, intieme leven.

4. Adem in en uit

Uiteraard is diversiteit niet gemakkelijk, en men kan niet van u verwachten alles en iedereen zo maar te omarmen. U heeft hard gewerkt voor wat u heeft en dat wil u beschermen. Uw goed recht. En ja, politici zijn opportunistische klootzakken en daar zal nooit wat aan veranderen. Vergeet daarom niet vooral rustig te blijven ademen. Vaak leiden foutieve respiratorische patronen tot slaapgebrek en humeurigheid. De volgende keer dat u wordt meegesleurd naar een wereldwinkel of progressief festival neemt u best een papieren zak mee. Daarin kunt u rustig hyperventileren en indien nodig over de kop trekken van wie u ook lastig komt vallen met wazige, multiculturele bullshit. Maar blijf kalm en kies consequent voor zuurstof.

Eens goed in- en uitademen is en blijft een essentieel kalmeermiddel. U maakt zich daarom beter zorgen om de luchtkwaliteit in Vlaanderen dan moslims.

5. Lees het verdrag

Als het verdrag u nog steeds van uw slaap houdt, bestaat er een goede kans dat u er geen letter van gelezen heeft. Dat is oké. U heeft al genoeg aan uw hoofd. Maar het pact effectief eens rustig lezen met een tas thee kan wonderen doen. Het VN-migratiepact is namelijk niet-bindend en komt neer op een louter adviserende tekst die lidstaten naar eigen goeddunken kunnen invullen. Er worden geen overheersende wetten geschreven die de deur openzetten naar ongelimiteerde instroom. Vergeet niet dat u een speelbal bent in het politieke circus en men u zal blijven afleiden van het feit dat een belachelijke fractie van de bevolking, ongeacht huidskleur, de hele wereld bezit en controleert. Als u ergens van wakker wil liggen, is het wel dit. En geloof ons, als iemand weet wat echt fake news is, zijn wij het wel.

Slaapwel.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten