wo 22 mei 2024

Koning Albert II wordt gezicht van nieuwe Sensoa-campagne

BINNENPARKING – Het Vlaamse expertisecentrum voor Seksuele Gezondheid Sensoa vzw pakt uit met een zoveelste broodnodige campagne om jongeren (en ouderen) aan het veilig vrijen te helpen. Niemand minder dan afgetreden vorst Albert II werd eerder vandaag bekendgemaakt als het gezicht dat de campagne moet op gang trekken.

“Voor alle duidelijkheid, de koning op rust heeft geen persoonlijke redenen om zich voor een dergelijke promotiestunt kandidaat te stellen”, vertelt men ons vanop het hoofdkantoor in Antwerpen. “Zijne Majesteit ligt naar verluid nog in onderhandelingen met het gerecht over één of ander juridisch akkefietje en wil in ruil voor seponering van de zaak graag wat relevant gemeenschapswerk verrichten. Gezien de brede levenservaring en geruststellende vaderrol waarmee hij ons land zo lang gediend heeft, zijn wij zeer verheugd met zijn inbreng.”

De redactie benadrukt steeds uiterst veilig met haar bronnen om te gaan, teneinde zichzelf voldoende in de dekken, geen premature wrijving te veroorzaken, of onwettig conflict te zaaien. Daar komt toch alleen maar boel van.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

    • Ik weet niet of dat wel blijft hangen op die (alle) leeftijd, standaard in huis hebben van jodium tabletten is een must, invoeren van een standaard pakketje condooms per persoon (vervangbaar na termijn verloop) zou wel handig zijn, en zoveel veilig genot met zich meebrengen, misschien een idee voor verantwoorde ouders, want het bloed krui…….
      Veel nadenk plezier

  1. Niet bepaald het beste boegbeeld voor deze campagne, op een ongelukkig moment?
    des al niet te min goed bezig, gevaren zouden meer in de verf gezet moeten worden, reclame spotjes, filmpjes, tussen de E-mailtjes, op de scholen meer aandacht vooral in het katholiek onderwijs!
    veel succes.

Een reactie achterlaten