di 16 april 2024

Westerse vrouw opgelucht dat ze vrij is om tot lustobject gereduceerd te worden

BRAVE BURGERS – De recente rel rond het al dan niet verbieden van de boerkini in Antwerpse zwembaden heeft Joy (23) aan het denken gezet. De administratief assistente uit Ekeren besefte naar eigen zeggen plots hoe ze haar recht op seksuele objectificatie steeds als vanzelfsprekend had beschouwd. “Ja, dat vertellen ze je op school niet,” zucht de jonge, aantrekkelijke vrouw opgelucht.

“Een boerkini? Ik moet toegeven dat ik tot twee dagen geleden nog nooit van zo’n ding gehoord had. Blijkt dat het zo’n allesbedekkend zwempak is waarmee getrouwde moslima’s de hitsige blikken van wildvreemde mannen proberen afketsen. Ik ben zo blij dat ik mij daar hier geen zorgen over hoef te maken en dat één of andere kalende beleidsmaker van middelbare leeftijd mij de vrijheid geeft alleen het broodnodige te bedekken als ik mij uit mijn comfortzone begeef.”

‘Wie in onze zwembaden wil komen rondtrappelen moet zich openstellen voor het publieke oog,’ vindt Antwerps schepen Fons Duchateau (N-VA) nog steeds. ‘Wat hebben wij er nu aan als straks alle lekkere wijven in een fucking tentgordijn liggen te dobberen?’

“Ergens voel ik me wel slecht voor die talloze meisjes uit een duidelijk achtergestelde cultuur,” gaat Joy verder terwijl ze haar prachtige, volle billen insmeert. “Maar als vrijgevochten vrouw moet je streng zijn voor elkaar en dan gun ik hen liever het basisrecht om af en toe eens deftig aangestaard te worden door een meute ouwe geilaards.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten