za 15 juni 2024

Best Kept Secret festival plots afgelast: ‘Het geheim is er ondertussen wel af’

BUITENPARKING – Het ziet ernaar uit dat de duizenden verwachte bezoekers van Best Kept Secret van een kale reis zullen terugkeren. Het festival, jaarlijks georganiseerd in het Nederlandse Hilvarenbeek, wordt op de valreep afgelast. Dat meldde de organisatie Friendly Fire vanmorgen op hun website. “Van een echt geheim kunnen we toch niet echt meer spreken,” klinkt het.

“We begrijpen dat onze trouwe fans hier lang naar uitgekeken hebben,” staat verder te lezen. “Maar laat ons eerlijk zijn, jongens. Ondertussen weet iedereen wel dat we hier ieder jaar een muziekfestival houden en dan moet je je toch de vraag stellen of we ons hier niet een beetje belachelijk maken. Het begon allemaal lekker klein en subtiel, maar twee jaar geleden stonden er al 25.000 van jullie voor de deur. Ja, dat nieuws gaat natuurlijk snel rond en binnen de kortste keren weet iedereen ervan.”

Festivalganger Youri (midden) was er vorig jaar ook al bij en reageert teleurgesteld: ‘Ontzettend sneu. Ik heb zo m’n best gedaan het stil te houden, maar zo gaat het.’

Toch benadrukt het management geen schuldigen te willen zoeken: ‘Laat ons nou niet met vingers in het rond gaan wijzen. We hebben er zelf ook best wel wat mee te maken. Je kan niet zo maar posters met Radiohead, Editors of Arctic Monkeys gaan plakken en verwachten dat niemand daar wat van merkt. En ja, misschien kunnen sommigen van jullie in het vervolg beter je bek houden of twee keer nadenken voordat je selfies op Facebook gaat zitten posten. Jammer.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten