di 23 april 2024

Jonge ouders opgelucht met lelijk kind: ‘Dit bespaart ons weer een pak verwachtingen’

BRAVE BURGERS – Voor Cath en Jonathan uit Schilde is het dan eindelijk zo ver. Na bijna precies negen maanden kwam hun kleine spruit Mathis eergisteren ter aarde. Met zijn flinke 52 centimeter en 3600 gram oogt de baby alvast gezond en wel. Één klein detail: zowat iedereen lijkt het over eens dat de pasgeboren knaap niet om aan te zien is. Ook dat vinden de jonge ouders prima. “Dat bespaart ons weer een hoop onrealistische verwachtingen en onvermijdelijke teleurstellingen,” zuchten ze beiden opgelucht. “En sinds we uit het moederhuis zijn, laat ook iedereen ons met rust. Heerlijk.”

“Uiteraard ben je een beetje teleurgesteld als de vrucht van je schoot een absoluut mormel blijkt te zijn,” glimlacht mama Cath naar haar echtgenoot. “Ik bedoel, Jonathan en ik zijn duidelijk heel aantrekkelijk en dan zou je toch denken dat er wat van die genen bij je kroost terechtkomen, maar blijkbaar niet. Ach ja, hoeven we toch al niet elke vijf tellen irritante babyfoto’s door ieders strot te duwen. En die nieuwe Instagram-account hoeft ook al niet meer.”

Koppels die een duidelijk onaantrekkelijk kind verwachten reageren meestal een pak meer ontspannen over de nakende aankomst van hun telg.

“Van mooie kinderen wordt doorgaans verwacht ook beter te presteren op school en sterker te zijn in sport en van die dingen,” springt papa Jonathan bij. “En voor je het weet zit je mee af te betalen voor een dure buitenlandse universiteit. Nee hoor, onze Mathis heeft niets te bewijzen. Als we al überhaupt genoeg moeite doen om hem in leven te houden, zal het goed zijn. De rest is extra.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Een gemengd huwelijk zou de beste kansen bieden op de juiste samenstelling van mooi en intelligent.
    Statistieken wijzen uit dat Chinezen gemiddeld intelligenter zijn dan Europeanen. Dus voor de Europese vrouw is het dan zaak aantrekkelijk te zijn. Afrikanen zouden weer minder intelligent zijn dan Europeanen, daarom hebben ze nogal sterke genen; in dat geval is het de vrouw die het intelligente aandeel moet leveren. Als het kind oerlelijk blijkt te zijn en nog dom ook, is dat zeker het gevolg van racisme.

Een reactie achterlaten