ma 27 mei 2024

NMBS: ‘Machinist reed opzettelijk te traag, maar gelukkig merkt niemand nog het verschil’

BINNENPARKING – De pogingen van een gefrustreerde treinbestuurder uit het Waalse Bergen om zijn ontslag af te dwingen door opzettelijk met grote vertraging te rijden, draaien voorlopig op niets uit. Dat bevestigde een woordvoerder van de Belgische spoorwegmaatschappij. “Het klopt dat de man ruim 37 minuten te laat in het station van Luik binnenreed, maar gelukkig is onze service over de jaren heen zo naar de kloten gegaan, dat geen passagier er eigenlijk wat van gemerkt heeft.”

Wachtende passagiers in het station Luik-Guillemins keken allesbehalve verbaasd op van de zoveelste vertraging: ‘Protestactie? Dit is dagelijkse fucking kost,’ grinnikt een pendelaar.

De man zelf kondigde triomfantelijk aan zijn eigen werkgever te willen boycotten, omdat hij reeds een contract heeft in de privésector, maar eerst een opzegperiode moet doorlopen om bij de NMBS te mogen opstappen. “We begrijpen de gevoelens van de bestuurder,” klinkt het bij de spoorwegen. “Maar deze tactiek is natuurlijk volstrekt belachelijk. Stel dat ze bij de lokale politie in Brussel of Antwerpen opzettelijk op minderheden hun bek beginnen slaan om de laan uitgewezen te worden. Dan doe je juist je job!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten