do 23 mei 2024

Karel komt in 2018 zijn bed niet meer uit

BINNENPARKING – Terwijl het ganse land zich opmaakt voor de overgang van oud op nieuw, hoeft het voor Karel (34) uit Wilrijk allemaal niet meer. De jonge man is hoegenaamd niet enthousiast over het nieuwe jaar en laat via sociale media weten heel 2018 “gewoon schoon in bed te blijven.”

“Ik snap niet dat mensen überhaupt nog optimistisch kunnen zijn,” zucht Karel vanuit zijn weliswaar comfortabel ogende MALM-bed. “Niet alleen gaat de wereld duidelijk naar de kloten, maar het lijkt ieder jaar precies nog sneller te gaan. Crisis, vluchtelingen, terreur, Brexit, Trump. Elke keer als je denkt dat het niet meer erger kan, krijg je meteen weer een ton stront op je bord. Enfin, ik heb nog snel mijn abonnement op Netflix hernieuwd en 365 diepvriespizza’s in huis gehaald. Zoek het maar uit, jongens. Gelukkig nieuwjaar en succes ermee.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten