wo 22 mei 2024

Vlaams Belang klaagt dat sneeuw ‘weer veel te snel bruin wordt’

STAD/BINNENPARKING – Grote stukken van ons land liggen sinds gisteren onder een prachtig wit tapijt en dat brengt heel wat winterpret met zich mee. Niet iedereen ziet de sneeuwval echter positief in. In een perscommuniqué zegt het partijbureau van het Vlaams Belang “heel blij” te zijn met de sneeuwpret, maar vraagt het zich af hoelang deze effectief “mooi en blank” zal blijven.

De partij wil de Vlaming waarschuwen dat sneeuw lang niet blijft wat het lijkt.

“Begrijp ons niet verkeerd,” verduidelijkt voorzitter Tom Van Grieken in hetzelfde persbericht. “Wij begrijpen het enthousiasme van de mensen en het is niet dat de sneeuw ons koud laat. Wel weigeren we, in tegenstelling tot de andere partijen, ons illusies te maken. Het is allemaal mooi en ontroerend dat spul te zien vallen, maar binnen de kortste keren wordt het een kleffe, bruine brij waar niemand nog wat aan heeft. Het kruipt onder je auto en de schoenen van je kinderen, die het nietsvermoedend mee het huis binnenslepen. En dan zit je ermee.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten