ma 27 mei 2024

Jonge man op LSD beseft eindelijk wat voor een saaie lul hij wel is

BINNENPARKING – Nu de zomervakantie eindelijk van start is gegaan, trekken talloze avontuurlijke landgenoten erop uit om te herbronnen en zichzelf weer wat beter te leren kennen. Dat idee had ook Alfred (31) uit Brasschaat, die in een opwelling naar de Ardennen reed om in zijn eentje te gaan wildkamperen en zich voor het eerst aan psychedelische drugs te wagen. Aan de onvermijdelijke inzichten die volgden had de jonge man zich evenwel niet verwacht.

“Ik heb mijzelf altijd al als een buitenbeentje en thrillseeker beschouwd en wilde al jaren eens LSD of paddo’s proberen,” vertelt een duidelijk beroerde Alfred. “Gewoon lekker chillen en trippen in het bos en zien wat het geeft. Dat was het plan. Dus ik kreeg een postzegeltje mee van een kameraad, legde het onder m’n tong en wachtte vol verwachting af. Toen de hallucinaties begonnen op te komen, viel het wel dik tegen. Al waar ik aan kon denken was marktanalyses, datasheets en financiële derivaten. Een choreografie van speculatieve statistieken en volatiele exchange rates danste voor mijn ogen. En ik heb niet eens economie of marketing gestudeerd. Niks geen roze olifanten of ruimteschepen. Niks geen diepe filosofische realisaties of spirituele revelaties. Ja, zo leer je jezelf wel op een heel ander niveau kennen.”

Door intense hallucinaties leerde Alfred tijdens een eenzame trip zijn ware aard kennen en raadt jonge zoekende geesten aan met een open geest naar hun innerlijke stem te luisteren.

Intussen heeft Alfred besloten zijn jongensdroom om de wereld rond te reizen en professioneel decoratieve potten te bakken uit gestolde kamelenstront definitief op te bergen en voluit voor een “kutsaaie bureaushift in een betonnen bunker” te gaan. “Dit soort confrontaties met jezelf mag je niet negeren,” voegt hij daar nog aan toe. “Zelfkennis is per slot van rekening waar het echte geluk ligt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten