ma 27 mei 2024

IS distantieert zich van “zoveelste gatachterlijke amateur-terrorist”

BINNENPARKING – Nogmaals werd ons land gisteren opgeschrikt door een terreurdaad op een drukke openbare plek. De 36-jarige Oussama Zariouh, een Molenbekenaar van Marokkaanse afkomst, bracht rond negen uur ‘s avonds een spijkerbom tot gedeeltelijke ontploffing in het station van Brussel-Centraal alvorens door een militair neergeschoten te worden.

Terwijl in Brussel diep wordt ademgehaald, slaat men bij terreurorganisatie Islamitische Staat een zoveelste mea culpa. In een videoboodschap verontschuldigt een gemaskerde woordvoerder zich voor een zoveelste blamage: “Dit is niet het soort huis-, tuin- en keukenterreur waar wij voor staan. Als die idioot het zaakje iets beter had aangepakt, had hij wellicht tientallen tot honderden slachtoffers met zich mee de dood kunnen injagen. Onze excuses aan alle betrokkenen voor de verloren moeite. Echt waar, sorry iedereen. We verzekeren jullie dat we hier geen fluit van afwisten en hopen dat jullie ons hierdoor niet minder serieus gaan nemen als reële dreiging. Bedankt.”

De dader werd intussen geïdentificeerd, al houdt men bij IS halsstarrig vol niets van zijn “ronduit achterlijk plannetje” geweten te hebben.

Verder belooft men bij IS aan strengere rekruteringsprocedures te werken. “Dit is voor ons natuurlijk heel gênant. Heel onze operatie, die het al niet zo denderend doet momenteel, rust op geloofwaardigheid. We zijn er dan ook als de dood voor dat de service waar we voor staan totaal niet meer aanslaat. Eerst had je die bezopen mongool die in Antwerpen de Meir op reed en nu dit. Één of andere randdebiel stapt met zijn klantenkaart naar de Brico en haalt onze goede naam door het slijk. Straks liggen jullie heidense duivelskinderen niet eens meer wakker van ons. En dan is het natuurlijk game over. Ah ja, en bij dezen ook een oprechte verontschuldiging aan jullie politici die natuurlijk staan te springen om een echte aanslag electoraal uit te buiten. Oké, de militairen in de straat worden alweer wat populairder, maar we beseffen dat jullie hier uiteindelijk geen zak mee geholpen zijn. Volgende keer beter! Groetjes en Allah wenst jullie stuk voor stuk een laffe dood!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten