di 16 april 2024

Buitenaardse oorlogsvloot wil opwarmende Aarde niet langer koloniseren en maakt rechtsomkeer

BUITEN-BUITENPARKING – Het ziet ernaar uit dat de mensheid op een haar na ontsnapt is aan de totale onderwerping of zelfs vernietiging, bevestigen bronnen binnen de Amerikaanse ruimtevaartmaatschappij NASA, oftewel de National Aeronautics and Space Administration. Medewerkers van het Deep Space Program pikten er vorige maand bijzondere radiosignalen op afkomstig van een “groep objecten” die onze planeet naderden. Hoewel de informatie aanvankelijk als strikt geheim werd behandeld, lekten al snel geruchten uit van een mogelijk vijandige buitenaardse beschaving die het op de Aarde gemunt zou hebben. Nu klimaatprojecties op middellange termijn consequent somberder worden, lijkt het erop dat onze onverwachte gasten hun geplande invasie hebben afgeblazen en op zoek zullen gaan naar een geschikter en stabieler doelwit.

Opgeluchte en fiere gezichten bij NASA nu blijkt dat de Amerikaanse terugtrekking uit het klimaatakkoord wel eens cruciaal kan geweest zijn voor het (tijdelijk) overleven van de mensheid.

“Het klopt dat we dit nieuws zo lang mogelijk hebben willen stilhouden tot we perfect wisten wat er aan de hand was,” verklaarde NASA-topman Robert Lightfoot gisterenavond aan de internationale pers. “Concreet weten we dat een interstellaire vloot bestaande uit duizenden hyper-geavanceerde ruimteschepen recht op ons afkwam met de bedoeling onze steeds minder leefbare planeet te bezetten en onze steeds slinkende voorraad fossiele brandstoffen op te souperen. Onze aggressors zijn dan ook letterlijk op het laatste moment van gedacht veranderd. We begrijpen dat dit een bijzonder en misschien zelfs angstaanjagend moment is voor de mensheid en ik wil daar toch nog even aan toevoegen dat we hier echt wel belachelijk goed wegkomen, jongens.”

Na urenlange ontcijfering van een complex codesysteem kreeg NASA de volgende boodschap binnen: “Leuk planeetje hebben jullie… hmm… ja nee laat maar doei.”

Experts suggereren dat de duidelijke symptomen van klimaatverandering gepaard met de menselijke onkunde om daar een duidelijk internationaal gecoördineerd antwoord op te formuleren voor de succesvolle cocktail heeft gezorgd die de buitenaardse bezoekers heeft ontmoedigd hun tijd en moeite te investeren in een spreekwoordelijk zinkend schip. “De mens mag echt wel zijn beide handen kussen dat we onze eigen habitat zodanig blijven verzieken dat zelfs een desperaat en waarschijnlijk onverbiddelijk nomadenras onze bescheiden aardkloot liever aan zich voorbij laat gaan,” kwam Staatssecretaris voor Migratie Theo Francken (N-VA) nog snel toelichten op De Afspraak. “Dat bespaart ons weer een hoop integratieproblemen”, concludeerde een tevreden Francken.

Een vrij vertaalde tweet van fysicus Stephen Hawking geeft gepaste blijk van opluchting onder de wetenschappelijke gemeenschap.

 

 

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten