ma 27 mei 2024

Het beleg interviewt: Lionel Messi

Elke week probeert Het beleg van Antwerpen een wereldberoemdheid voor een exclusief interview te strikken. Deze week praatte onze reporter met niemand minder dan voetbalicoon Lionel Messi (29).

Het beleg van Antwerpen: Lionel Messi, vice-kapitein bij FC Barcelona en ronduit weergaloze doelpuntenmachine. Het is een ongelooflijke eer om een atleet van uw allure even bij ons te mogen ontvangen, al was het maar voor een haastige tête-à-tête.

Lionel Messi: ¿Qué?

Het beleg: Laat ons niet rond de pot draaien. U bent één van de grootste voetbalsterren aller tijden. Had u als jonge snaak ooit durven dromen van dergelijk succes?

Messi: ¿Qué?

Het beleg: Het is nochtans geen makkelijk jaar voor u geweest. Onlangs ging u nog met de nationale ploeg van Argentinië zwaar onderuit tegen eeuwige rivaal Brazilië. Er gaan zelfs geruchten rond dat u onwel bent geworden op het vliegtuig. Kampt u momenteel met gezondheidsproblemen?

Messi: No entiendo una puta mierda.

Het beleg: Klopt het trouwens dat u geweigerd heeft een nieuw contract te tekenen bij Barcelona?

Messi: ¿Donde está mi representando? ¿Qué coño está pasando?

Het beleg: Er wordt druk gespeculeerd dat u misschien op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, nadat u uw hele professionele carrière bij dezelfde club heeft doorlopen. Kunt u daar misschien toch even uw licht op schijnen?

Messi: ¿Se trata de mis impuestos? Voy a llamar a mi abogado.

Het beleg: Even wat anders. De voetbalminnende wereld verloor dit jaar één van haar grootste coryfeeën. Hoe reageerde u persoonlijk op het nieuws dat Johan Cruijff was overleden aan de gevolgen van longkanker?

Messi: ¿Cómo salir de esta cagada? Me duele el culo en esta silla.

Het beleg: Tijd voor een positieve noot misschien. Dit jaar nog ontving u de Gouden Bal voor de vijfde maal. Een duizelingwekkend record. Rekent u zich voor de volgende editie opnieuw onder de favorieten?

Messi: 

Het beleg: Vorige zomer nog liet uw teamgenoot Neymar nochtans vallen dat Cristiano Ronaldo mogelijk een grotere kanshebber zou zijn, zeker na de onverwachte Portugese triomf op het Europees Kampioenschap?

Messi: ¿Ronaldo? Ronaldo es una pinche puta. Yo cago en la leche de su puta madre. (spuugt)

Het belegInspirerende woorden van een inspirerend man. We zien dat uw lijfwachten ons intussen gevonden hebben en zullen u dan maar aan uw overvolle agenda overlaten. Het genoegen was geheel aan onze kant.

Messi: Lo que sea. Dios te bendiga, puto. (exit)

Woedie Ellen

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten