vr 19 juli 2024

Vooruit-kiezer overweegt zélf nomadische levensstijl: “Beu om thuis uit te leggen waarom ik nog voor Conner stem”

POLITIEK – Steeds meer Vooruit-militanten lijken het moeilijk te hebben met partijvoorzitter Conner Rousseau, blijkt uit een gelekte interne peiling. De controversiële Rousseau komt alweer in opspraak na racistische uitlatingen aan het adres van de Roma-gemeenschap. We spraken met partijlid Johan (64) uit Lokeren, die ondertussen overweegt om zich bij die gemeenschap, bekend om hun nomadische levensstijl, te voegen: “Op zijn minst tot ik thuis weer uitgelegd krijg waarom ik voor Conner stem.”

“Het is niet evident, nee”, klaagt Johan na een zoveelste mediastorm rond de partijpreses. “Ik kan nergens meer komen zonder een spervuur aan vragen waarom ik nog achter die gast en zijn kapsones sta. Uiteraard heb ik genoeg andere redenen om mij achter de partij te scharen, maar nu heb ik wel een beetje gehad. Ik denk dat ik toch maar een tijdje ga rondtrekken en respectvol integreren binnen de Roma. Op zijn minst tot na de verkiezingen. Achh devlesa, matekes. Zoek het maar uit!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten