wo 24 juli 2024

Gerecht vraagt YouTuber om loonbriefjes ouders alvast door te geven: “Bespaart ons tijd bij bepalen van gepaste straf”

BINNENPARKING – Nathan Vandergunst oftewel Acid, een bekende Vlaamse YouTuber, riskeert vervolging voor het delen van privégegevens van de beruchte studentenclub Reuzegom. Toch wil het gerecht nu al vermijden dat een dergelijke zaak jaren zou aanslepen. De 23-jarige West-Vlaming wordt vriendelijk verzocht zo veel mogelijk informatie over de maatschappelijke status en financiële toestand van zijn ouders door te geven. “Dat helpt echt gigantisch bij het bepalen van een gepaste straf”, klinkt het.

“Het hoeft niet tot op de komma juist te zijn”, bevestigt men ook bij het ministerie van Justitie. “Gewoon een ballpark figure qua net worth en misschien een eenvoudig excelletje met een overzicht aan aandelen, vastgoed en andere relevante bezittingen. Enige adellijke titels of lidmaatschap van een lokale Rotary-afdeling mag zeker ook. Dat scheelt toch ook al ettelijke duizenden euro’s en de nood aan eventuele opsluiting, indien de kleine kapoen inderdaad eens ferm buiten de lijntjes wil kleuren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten