do 18 juli 2024

Departement politicologie investeert in extra sterke microscopen om CD&V te kunnen blijven peilen

POLITIEK/WETENSCHAP – De recente politieke peiling baart het Departement Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen grote zorgen. Vooral de krimpende CD&V zet het academisch personeel voor vraagtekens. Die wil de universiteit het hoofd bieden door extra nauwkeurige microscopen aan te kopen die het mogelijk moeten maken de christendemocraten ook in de toekomst te kunnen blijven peilen.

“Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe investeringen”, knikt professor Dré Dightknypers, die de aanvraag indiende. “Dit proces van electorale verdamping is al een tijdje bezig, maar onder voorzitter Joachim Coens lijkt het zich haast aan een exponentieel tempo te voltrekken. Dan moet je durven handelen vooraleer geen mens die zielige oranje grafiek nog met het blote oog kan waarnemen. Ik bedoel, nu gaat het nog net, maar eens je onder de 0,01 procent duikt, wordt het moeilijk. Gelukkig konden we een interdisciplinair project met de faculteit Biomedische Wetenschappen en een nieuwe studiegroep rond Fossielkunde op poten zetten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Nog eentje, zoals zo vaak is geopperd is commercialisering totaal niet goed voor de handel. Nooit eerder was zo duidelijk hoe de gierigheid juist de handel verwoest. Dit punt wordt maar niet begrepen.

Een reactie achterlaten