do 18 juli 2024

Vrouwelijke cipier kijkt uit naar ontmoeting met Jeff Hoeyberghs: “Dat wordt een fijne babbel”

BINNENPARKING – Na een veroordeling op gronde van seksisme riskeert plastische chirurg Jeff Hoeyberghs (60) een effectieve gevangenisstraf van enkele maanden. Hoewel Hoeyberghs en zijn advocaat daar allesbehalve over te spreken zijn, kan cipier Brigitta alvast niet wachten om de man persoonlijk tegen het lijf te lopen. “Dat wordt sowieso een leuke babbel.”

“Ik volg de kleurrijke uitspraken van mijnheer Hoeyberghs al jaren”, aldus de zelfbewuste vrouw, die al jaren haar mannetje staat in een harde machowereld. “Wat een uitgelezen kans om wat in alle privacy en zonder pottenkijkers elkaars perspectief een beetje te verruimen. Je weet wel, gewoon wat ideetjes uitwisselen in een diepgaand, doortastend gesprek. En uiteraard moet Jeff zich geen zorgen maken. Ik zal evenveel respect voor hem tonen als hij voor mij.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Bij een metadoioplastie wordt de door hormoongebruik gegroeide clitoris gebruikt om een kleine penis te maken. De clitoris wordt hierbij hoger geplaatst en de plasbuis wordt verlengd tot op de tip van de clitoris, waardoor een micropenis ontstaat.

Een reactie achterlaten