di 23 juli 2024

Virologen onder de indruk van afstand die Ben Weyts consequent van alle verantwoordelijkheid houdt

POLITIEK / WETENSCHAP – Virologen en andere wetenschappelijke adviseurs van de overheid zijn erg te spreken over het gedrag van Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA), nadat die laatste ouders opriep om zelf wekelijks hun kinderen te testen. Vooral de consequente afstand die Weyts van alle basisaansprakelijkheid als politicus houdt is indrukwekkend. “En het gaat hier duidelijk om een pak meer dan anderhalve meter“, klinkt het.

“Wat we de laatste maanden gemerkt hebben is dat mensen het steeds moeilijker krijgen met het respecteren van de afstandsregels”, staat in een recente studie van de GEMS te lezen. “Zelfs politici betrappen we al eens op een receptie of skireisje te veel. Het zijn ook maar mensen. Maar met dit zoveelste wereldvreemde voorstel laat mijnheer Weyts toch maar mooi zien hoe je consequent afstand kan blijven houden, al is het maar van alle verantwoordelijkheidszin en voeling met de realiteit. Maar het principe blijft hetzelfde. Chapeau.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten