do 18 juli 2024

Nederland komt terug op herziening terugschroeving schrapping revisie versoepelingen

BUITENPARKING – De Nederlandse regering kondigt aan dat het een andere richting uit wil met oog op de coronamaatregelen. Zo wil het overheid gezien de stijgende cijfers het beleid enigszins omgooien, al belooft men dat in alle eenvoud en overzichtelijkheid te doen. Concreet mogen Nederlanders zich verwachten aan een “lichte aanpassing van de herziening van de terugschroeving van de eerdere schrapping van een aanvankelijke revisie van oorspronkelijke versoepelingen.”

“Dit gaat voor alle duidelijkheid niet om een herinvoering van de maatregelen”, verzekert het kabinet van premier Mark Rutte. “We maken gewoon een voorzichtige bocht van 180 graden tegenover de vroegere beslissing om die regels anders te gaan interpreteren, en dan lijkt dat misschien toevallig wel wat op wat we daarvoor hadden. Maar dat is louter perceptie.”

Verscheidene horeca-uitbaters lieten al weten dat als de premier hun etablissement nog wenst te bezoeken, hij mogelijk met een “terugdraaiing van zijn pad door de ingang” te maken krijgt.

Volg ons ook op Twitter. Als we meer volgers krijgen dan Rik Torfs, geven we een vat vol miswijn op het dichtstbijzijnde kerkplein!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

 1. Covid is denk ik stress gerelateerd. Ik ontken hierbij niet het ruimere probleem. Angst is ook stress. Ambitie, competitie, een beetje ellebogen, chantage ook, en ook de drang naar ontspanning. Altijd is er een preoccupatie geweest met drugs, en misdaad waar mensen een bepaalde vrijheid in zoeken zij het als amusement of ontspanning terwijl ze tegelijkertijd die proberen te bestrijden en waaraan ze hun vooroordelen ontlenen.
  Politici en academici lijden aan stress als kenmerk omdat ze een ambitie hebben hetgeen ze verdoezelen door kinderachtig simpel te zijn.
  Ma die je een pilletje wil geven. Ma ya.
  Vaak is ambitie een compensatie voor talent. De beste van de klas wordt meestal gekenmerkt door gehoorzaamheid en ondergeschiktheid, maar dat is nog niet hetzelfde als dienst. De rest gaat over ondeugende kinderen die origineel willen zijn en de standaard reactie daarop. Er zitten aan wetenschap politieke kanten.
  De automatisering leidt niet tot ontspanning maar stress.
  We hebben geleerd ons denken te ontwikkelen door overal iets achter te zoeken.
  Terwijl ik helemaal geen bijbedoeling heb.

Een reactie achterlaten