do 18 juli 2024

Dries Van Langenhove sluit zich aan bij taliban: “Moslims of niet, ze maken al mijn dromen waar”

POLITIEK – Terwijl de radicaal-islamitische taliban de Afghaanse hoofdstad Kaboel inpalmt en na twintig jaar weer de macht grijpt, lijken de extremistische troepen ook uit ietwat onverwachte hoek steun te krijgen. Niemand minder dan Vlaams-nationalistisch kamerlid Dries Van Langenhove kondigt zijn vertrek uit ons land aan om zich formeel bij het nieuwe regime aan te sluiten. “Ze verwezenlijken alles waar ik al jaren van droom.”

“Geloof me, ook voor mij is dit een verrassing“, spreekt de conservatieve Van Langenhove zijn volgers toe op TikTok. “Maar tegelijkertijd is het ook gewoon zo logisch. De linkse leugenpers schreeuwt al jaren moord en brand over die gasten en na een beetje onderzoek heb ik eindelijk ontdekt waarom. Ja, het zijn moslims en dat is een mindere, maar ze staan voor dezelfde oerdegelijke waarden waar ik al jaar en dag voor strijd: familie, traditie en iedereen die daar moeilijk over doet zonder pardon de kop kunnen inslaan. Ze hebben mij echt laten beseffen wat voor fucking pussies wij Vlaamsgezinden hier geworden zijn. Wel, ik ga een mitraillette kopen, een obscene baard laten staan en mijzelf een harem fixen. Khuda Hafez, losers.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Ik hoorde dat de mensen door corona socialer zijn geworden; ‘gezinnen waren vaker bij elkaar’. Ze zijn nu, in ieder geval astraal, nog verder inteelt geworden. Het zat er al aan te komen. Ik zag het. Het gezin is traditioneel de hoeksteen van de samenleving.

    • Naarmate de ‘maatschappij’ (het) leger wordt, hangen we meer af van immigratie. Dat moet deze inteelt compenseren. Evolutie de oorzaak van ons biologisch bestaan, gaat er verder mee achteruit nu deze al stilstaat.

Een reactie achterlaten