do 18 juli 2024

Pfizer levert 40.000 vaccins te weinig: “Hond heeft ze opgegeten”

WETENSCHAP – Premier Alexander De Croo (Open VLD) is niet te spreken over de onverwacht kleinere levering aan vaccins die ons land van Pfizer de komende week mag verwachten. Het farmaceutische bedrijf zal geen 100.000 maar slechts 60.000 dosissen leveren. Wel heeft het daar nu een uitleg voor klaar: “De overige vaccins waren er, maar de hond heeft ze opgegeten. Sorry.”

“Graag hadden we ons tegenover de Belgische regering en bevolking verontschuldigd”, laat de multinational verder weten. “Maar echt onze schuld was het dus niet. De vaccins stonden gewoon te koelen, maar iemand heeft waarschijnlijk de deur van het magazijn laten open staan. Jenny, de jack russell van de conciërge moet daar binnen zijn geraakt en de rest kunt u wel raden. De kat was het zeker niet, want die hadden we al lang naar de Wetstraat gestuurd. We onderzoeken het nog.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten