do 18 juli 2024

Rechtse Vlaming hoopvol dat taliban “geen zoveelste woke dictatuur” aan Afghanen gaat opleggen

BUITENPARKING – Het lijkt er steeds meer op dat terwijl de Afghaanse regering van president Ashraf Ghani instort, de fundamentalistisch islamitische taliban weldra de totale macht in het Centraal-Aziatische land zal kunnen grijpen. Daar ligt Adelbrecht-Jan (38) uit Ingelmunster voorlopig echter niet van wakker. “Zolang die salafisten niet met woke regeltjes beginnen zwaaien zoals ze hier doen, zal het allemaal nog wel meevallen”, denkt de conservatieve flamingant.

“Het zal zeker wat aanpassen zijn voor de mensen ginder”, beseft de West-Vlaamse verzekeringsmakelaar met een allergie aan progressieve moraalridders. “Maar ik denk niet dat die gasten zo decadent zijn om over persoonlijke voornaamwoorden te gaan zeiken en Kaboel vol met genderneutrale toiletten te zetten. En je zal er niet van alle kanten een natuurlijke hennep zak vol avocado’s en quinoa tegen je smoelwerk krijgen als je het Olympische vrouwenbasketteam een beetje zit te jennen op Twitter. Alleen al omdat ze beter weten dan die lesbo’s te laten werpen buiten de kraamkliniek.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. De debiele links-rechts politiek tot 1 en 2 te kunnen tellen en ze tegen elkaar af te zetten wordt toegepast op alle mogelijke culturen.
    De missie tegen Al Qaida was succesvol na 20 jaar, een weekje of wat en de Taliban was weer terug.

Een reactie achterlaten