do 18 juli 2024

Wit-Rusland verzekert eigen bevolking dat er geen buitenland bestaat om naartoe te vluchten

BUITENPARKING – Waarom de Wit-Russische atlete Kristsina Tsimanovskaja (24) precies uit het Olympisch team werd gezet zullen we misschien nooit weten, maar de atlete zorgt wel voor een politieke storm door aan te kondigen dat ze niet naar haar thuisland terugkeert, maar met een humanitair visum naar Polen verhuist. Dat ontkent de regering in Minsk nu met klem in een uitgebreid rapport dat de ganse bevolking ervan moet overtuigen dat er helemaal geen andere landen bestaan om heen te vluchten.

“De waarheid komt op pijnlijke manier aan het licht”, spreekt president Aleksandr Loekasjenko zijn 9,5 miljoen onderdanen toe op staatszender Bielaruś 1. “Niet alleen zijn de hele Olympische Spelen een westerse hoax geënsceneerd door staatsvijanden en volksverraders, maar de hele buitenwereld blijkt een groteske leugen. Geen enkele atleten zijn van plan naar het buitenland te vluchten, want onze speciale intelligentiedienst bevestigt bij dezen dat er, buiten misschien dan Rusland, geen andere landen bestaan om überhaupt naartoe te deserteren.”

Verder maant Loekasjenko aan tot kalmte en hoopt hij ontevreden landgenoten die aan emigratie denken zo op andere ideeën te brengen. “Blijf dus maar rustig waar u bent. Ondertussen worden alle sportverslaggevers voor het verspreiden van desinformatie aangehouden en zal ik het ministerie van Buitenlandse Zaken onmiddellijk ontbinden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Dagelijks kwam er afgelopen jaar een zwarte man op me af met een raadsel, hij bietste altijd om een sjekkie. Een van de eerste raadsels was waarom het Witte Huis wit heette. Het eindigde met Wit-Rusland.

    Weer opnieuw een emotioneel geval.

Een reactie achterlaten