za 23 september 2023

Angela Merkel reageert op brief Bart De Wever: “Bedankt en wie weet vindt u zelf ooit eens de tijd om aan politiek te doen”

POLITIEK – De spraakmakende loopbaan van de Duitse bondskanselier Angela Merkel is bijna ten einde. Reden te meer voor Bart De Wever (N-VA) om een open brief naar het CDU-boegbeeld te richten. In tegenstelling tot wat velen verwachten heeft de 67-jarige politica de brief niet alleen aangekregen, maar maakte ze ook tijd om De Wever uitvoerig te bedanken en hem succes te wensen in het geval hij “zelf eens aan politiek besluit te doen.”

“Het is altijd fijn om ook van buiten de landsgrenzen erkenning te krijgen”, reageert Merkel. “Ik heb mijn fouten gemaakt. Dat is zo. Maar ik kan zeggen dat ik in tijden van crisis eenheid en leiderschap boven ego en eigenbelang heb kunnen plaatsen. Met een beetje geluk inspireer je dan eenvoudige mensen zoals Bart hier Antwerpen om op een dag misschien hetzelfde te doen. Das wäre toll.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: