do 18 juli 2024

Complotdenker Willem Engel implodeert spontaan nadat hij ook zichzelf ontkent

BUITENPARKING – De spraakmakende Nederlander Willem Engel, dansleraar en complotdenker, lijkt spontaan geïmplodeerd te zijn tijdens een zoveelste persconferentie. Daarin begon de Rotterdammer de wateroverlast, die inmiddels tot in Nederlands Limburg was verspreid, in vraag te stellen waarna hij al snel aan zijn eigen bestaan ging twijfelen, met alle kwantumfysische gevolgen van dien.

“We moeten durven inzien dat de overheid over alles zal liegen“, verklaarde de excentrieke figuur voor enkele camera’s. “Dus waarom zou dat alleen bij wat overstromingen blijven? Uit goede bron heb ik vernomen dat Den Haag ook over bewijs van uw en mijn bestaan zou beschikken en dat via gemanipuleerde identiteitsbewijzen en fictieve vingerafdrukken. Bijgevolg moet ik consequent zijn en ook mijzelf in vraag stellen.” Seconden later verdween Engel ter plekke.

“We begrijpen niet goed waar Willem heen is en hopen dat hij snel terugkomt”, klinkt het bij Viruswaarheid, een coronasceptische organisatie geleid door Engel, van wie alleen nog een rookpluim en een haarbandje overblijft. “Maar zo zie je maar weer dat hij ook de moeilijke, existentiële vragen durft te stellen, zelfs als hij er zichzelf letterlijk in verliest. Grote meneer.”

Enkele supporters en sympathisanten vragen zich inmiddels af of ze nog iets van hun financiële bijdragen zullen terugzien, al sluit de advocaat van Engel niet uit dat ook die “op volledig juridisch transparante en volledig legale wijze” in rook zijn opgegaan.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten