vr 19 juli 2024

Man die snakt naar wereld zonder haat en discriminatie gaat feestje bouwen als Engeland EK-finale verliest

SPORT – Morgen staan de twee laatste teams in het Europees Kampioenschap voetbal dan eindelijk tegenover elkaar. Italië en Engeland zullen elkaar in Wembley in de ogen kijken. Ook Seppe (25) is van plan de wedstrijd te volgen. Seppe is een vooruitstrevend muzikant die luidop droomt van een wereld zonder haat en verdeeldheid en een “toch zwaar feestje geeft” als de Engelsen morgen “dik op hun doos krijgen”.

“Ik verafschuw elke vorm van groepsdenken, nationalisme en identiteitspolitiek“, vertelt Seppe, die alvast een levensgrote Italiaanse vlag uit het raam van zijn studio heeft gehangen. “We zijn allemaal individuen en het maakt niet uit vanwaar je komt of waar je woont. Het enige waar ik meer naar hunker dan een inclusieve wereld zonder die eeuwige, kinderachtige rivaliteiten tussen kunstmatige natiestaten is dat de Italianen morgen kipkap maken van die arrogante kwallen van over het Kanaal. Meer vraag ik niet.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten