vr 19 juli 2024

CD&V: “Natuurlijk willen we samen haat bestrijden, maar dan wel zonder die f***ing kl***marxisten erbij”

POLITIEK – Het lijkt erop dat de verstrengde aanpak voor haatspraak of hate speech door federale (en Vlaamse) regeringspartij CD&V niet gesteund zal worden. Naar eigen zeggen willen de christendemocraten zich niet achter een wetsvoorstel scharen waar ook door de linkse oppositiepartij PVDA achter staat. “Natuurlijk willen we samen haat in al haar facetten bestrijden”, klinkt het verduidelijkend. “Maar alleen als die fucking klotecommunisten niet meedoen.”

Het was voorzitter Joachim Coens, die een woordje uitleg aan de redactie kwam geven, nadat hij zich samen met N-VA en Vlaams Belang tegen het voorstel had verzet. “Wij zijn tegen elke vorm van haat, geweld en polarisering“, verzekert de voormalige havenbaas. “Laat dat duidelijk zijn. Al veel te lang worden we tegen elkaar uitgespeeld en door onze tegenstanders als onredelijke extremisten weggezet. Dat moet stoppen. Het is tijd voor een constructieve en solidaire aanpak tegen de verzuring van de politiek. Dus als we nu gewoon even die stalinistische goelagdebielen en linkse bakfietsradicalen opzij kunnen schuiven, willen we hier zeker over praten. Dat niet doen zou laf en hypocriet zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

  1. De diensten van ons reclamebureau met de meest ervaren vakmensen zijn vanouds zowel geschikt voor de private als de publieke sector.
    We hebben vooral ook veel ervaring met de overheid.

  2. Door de mens ontstane opwarming van de aarde veroorzaakt meer dan een derde van warmte gerelateerde sterfgevallen.
    Dankzij de Britse democratische druk wordt de Chinese geboortepolitiek gewijzigd van 1 kind naar 3.

Een reactie achterlaten