za 1 april 2023

Vaccinweigeraar op intensieve toch onder de indruk van hoe geloofwaardig heel die hoax wel is

WETENSCHAP – Terwijl het aantal coronabesmettingen opnieuw gevaarlijk hoog wordt, blijft dat voor vele sceptici nog steeds onvoldoende bewijs om zich ook effectief te laten inenten. Zo spraken we met Esther (34), een aanvankelijk kerngezonde yogalerares die zich bewust niet liet vaccineren en na haar besmetting wekenlang voor haar leven vocht op intensieve zorgen. “Uiteraard laat ik me niet ringeloren door die 5G-mafia”, mompelt ze uitgeput, doch zelfverzekerd. “En toch moet ik toegeven dat heel die covid-hoax me daar wel even levensecht werd.”

“Het zijn gangsters, die smerige Pfizerati-reptielen die ons al twee jaar in de maling nemen”, zucht Esther tussen het naar adem happen door. “Maar als je dan toch even oog in oog met de dood hebt gestaan en voelt hoe je longen langzaam in stukken worden gescheurd, moet je wel durven toegeven dat het een overtuigend staaltje bedrog is. Chapeau.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

 1. De beurswaarde van de grootste IT-ondernemingen is momenteel 9,2 biljoen US dollar. Het Bruto Nationaal Product van Duitsland, Frankrijk en Italië samen is 8,6 biljoen dollar.
  De grootste vermogensbeheer-ondernemingen zijn grootaandeelhouder van IT, alsmede van de energiesector, voedingssector, automatiseringssector, bankensector en vastgoedsector.
  Ze vertegenwoordigen in totaal 22,6 biljoen US dollar. Het Bruto Nationaal Product van alle 27 lidstaten van de Europese Unie bij elkaar, bedroeg 15,7 biljoen US dollar.
  De IT-bedrijven controleren niet alleen talloze andere ondernemingen maar ook overheidsinstellingen die daarvan afhankelijk zijn, omdat zij hun digitalisering organiseren.

  Weltschmerz

 2. Yoga draait om de adem (‘atmen’, zie Sanskriet ‘atman’ = ziel).
  Als Westerlingen aan yoga gaan doen is het door hun materialisme in het beste geval een aangepaste fitness of iets om hun seksleven te verbeteren.
  Hoe kan dit?
  De aard van het fysieke lichaam is egoïsme. De aard van de ziel is altruïsme.
  Daarom vlot het ook niet zo met de seks waaromheen immers de (politieke) zelfdefiniëring enkel toeneemt.

 3. Ik heb 1 advies, om te stoppen met die hetze tegen het roken met die belachelijke antireclame.
  Taalkundig is een hetze het=ze, het objectiveren van ‘ze’ tot een ding, ‘het’, een patroon in materialistisch feminisme.
  Er zijn geen mannen meer.
  De verhouding tussen een sigaret opsteken en allerhande gruwelijke verminkingen in het lichaam (en afbeeldingen van ziekenhuisbedden met stervende mensen), is of tenminste schept een sinistere fobie die zich direct voortzet in het coronabeleid dat daaraan is ontleend.
  Francis Bacon zei dat wetenschap bestaat uit waarneming en analyse.
  Door het eindeloos geouwehoer worden enkel de uitgewisselde of liever de tegengestelde (waan)ideeën steeds verder geanalyseerd in illusies zonder waarneming of binding met de realiteit.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: