vr 19 juli 2024

Zanger Måneskin ontkent druggebruik: “Wou checken of Jürgen Conings niet onder tafel zat”

BUITENPARKING – De Eurosong-winnaars uit Italië waren nog niet half bekomen van hun dramatische triomf of leadsinger Damiano David werd al beticht van druggebruik in de artiestenhoek. Zo leek het op livebeelden even of de flamboyante Italiaan cocaïne aan het snuiven was. Dat ontkende de 22-jarige vrijwel meteen. “Ik was helemaal niets aan het snuiven”, klinkt het vastberaden. “Ik was gewoon even aan het checken of die losgelopen Belgische militair [Jürgen Conings, red.] niet onder de tafel zat.”

“Ik weet natuurlijk ook dat Rotterdam in Nederland ligt en niet in België”, verdedigt de jonge Romein zich verder. “Maar toen ik hoorde dat die rechtse gek ook internationaal gesignaleerd stond, leek het me toch verstandig om ook echt overal te kijken. De camera moet toen toevallig even op mij gestaan hebben, maar daar kan ik toch niks aan doen? Mi dispiace, als dat er even fout uitzag. In elk geval moet ik jullie teleurstellen: hij zat er niet.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten