do 18 juli 2024

Jan Jambon belooft extra versoepeling voor elke keer dat hij op televisie mag komen

POLITIEK – Met de nakende versoepelingen van 9 juni in zicht lijken onze politici aan te schuiven om nog extra toegevingen te doen. Zo moet u volgens Jan Jambon (N-VA) inmiddels geen professionele cateraar meer voorzien, wanneer u een tuinfeest geeft. Daar doet de Vlaamse minister-president nu nog een stevige bonus bovenop: voor elke televisie-uitzending waarvoor hij wordt uitgenodigd, zal er een extra coronamaatregel wegvallen.

“De mensen hebben perspectief nodig”, beseft Jambon, wiens populariteit aan het hoofd van de Vlaamse regering forse klappen heeft gekregen. “Dus laat ons elkaar vooruithelpen. In ruil voor elk primetime interview zonder al te lastige vragen of kritische bemerkingen over mijn beleid tover ik een extra versoepeling tevoorschijn. Een grotere binnenhuis- of trouwfeestbubbel? Dat kan. Misschien schaf ik de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer wel af. Wie weet. Dat hebben Gert Verhulst, James Cooke en consoorten wat mij betreft volledig in de hand.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten