vr 19 juli 2024

Overheid belooft opvang voor opgedraaide fitnessboys die mogelijk weer niet naar Tomorrowland kunnen

CULTUUR – De overheid wil nog niet beslissen of de zomerfestivals straks weer hun deuren mogen openen en dat is niet alleen slecht nieuws voor de organisatoren, maar zeker ook voor de toegewijde fans. Daar heeft Brussel echter begrip voor. Zo willen de federale en Vlaamse regeringen samenwerken om voldoende opvang te voorzien voor de ontelbare dolenthousiaste fitnessboys wiens zomer opnieuw in het water dreigt te vallen.

“Natuurlijk zijn er veel meer festivals die in het slechtste geval niet kunnen doorgaan”, beseft Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). “Maar we kunnen onze aandacht best richten tot de échte risicogroep. Als burgemeester van Brasschaat ken ik dat segment maar al te goed. Ik heb het natuurlijk over de onbegrijpelijk bemiddelde TikTok-macho’s die het hele jaar zitten te wachten tot ze duizenden euro’s door het raam kunnen smijten, lekker hun oranjebronzen bast showen en hun brein kapot snuiven op muziek die mijn kleinkinderen hadden kunnen componeren. Als je die gasten geen adequate uitlaatklep gunt, gaan ze zotte dingen doen. Over die halfbakken hippies die niet naar Sfinks of Reggae Geel kunnen maak ik mij geen zorgen. Alsof die zelfs beseffen welk jaar het intussen is.”

Wie suggesties heeft mag ze zeker aan de minister-president doorgeven of in de comments zetten. De redactie dankt u.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. De wetenschap die politici kennen is van begin af aan bepaald door eigenbelang die haar reduceert tot de drang naar exploitatie evenzeer aangepast aan hun IQ als de wet bij politie en ordediensten gereduceerd is tot de ID-kaart.
    Zo is het ook met de medische wetenschap in haar toepassing die door democratisering de norm is geworden, omdat iedereen aanspreekbaar is op veiligheid.

  2. Ik zag hoe ze bomen hadden geplant zo dicht tegen de stoep, in vakken zo klein dat ze over kortere tijd weer opnieuw kunnen beginnen misschien omdat ze niet begrijpen dat de boom groeit of omdat ze de boom liever klein houden. De betegeling heeft prioriteit in ons denken dat er net zo uitziet. Het is een automatisme.

Een reactie achterlaten