vr 19 juli 2024

Zesjarige die voor Jambon ‘Plan van de Vrijheid’ bedacht wil weten waar zijn lekstok blijft

POLITIEK – Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) stapt met een ‘Plan van de Vrijheid’ naar de federale regering om in vijf stappen een terugschroeving van de coronamaatregelen af te dwingen. Dit doet hij gesterkt door een map vol ‘Cijfers van de Hoop’. De zesjarige Noah uit Brasschaat, die beide ideeën voor Jambon uitwerkte, vraagt ondertussen wel waar zijn betaling, een lekstok van Chupa Chups, blijft.

“Beloofd is beloofd”, bijt de vindingrijke bengel van zich af. “Mijn papa heeft nog zo gezegd dat als je freelance werk voor de overheid doet, je er zeker drie keer zo hard achter moet zitten. Dus als meneer Jambon nog graag wil dat ik ook ineens naar zijn besparingsplan voor de cultuursector kijk, mag hij er ineens een pak smoelentrekkers bij doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

 1. Wat mensen kwamen uit de kerk, en ze gilden en krijsten van sympathie (of dankbaarheid) hun complimenten naar wat vage kennissen dat er ergens een schroef in de muur zit, of zo. Je hebt er oordoppen voor nodig. Het zou ook over zoetigheid kunnen gaan. Ze metselen ieder moment van de dag dicht met hun liefde. Zeg niets al te serieus, want ze zijn fragiel geworden; ze kunnen geen weerstand meer aan.
  Likken naar boven.
  Ze slijmen de hele dag door over pietluttigheden. Het ergst zijn de populaire liefdesverklaringen die ze uitkotsen over de massa waarmee ze elkaar nu mondiaal chanteren; het zijn vooral vrouwen, of wat daar het meest op lijkt, die voor ons model staan waarom de atoombommen in gereedheid staan. Om gelijkheid tot stand te brengen.
  En als je niet even hysterisch reageert, en je bent normaal, dan maken ze zich openbaar zorgen of je niet hartstikke gek bent, en dit is 24 op 7 de pulp van sociale controle voorafgaand aan de officiële psychiatrie. Als je niet lief bent willen ze je eigenlijk vermoorden en bedreigen ze je. Ze zoeken met voorbedachten rade naar vriendschap om de eventuele gevoeligheid tot stand te brengen om je een trap na te kunnen geven, dat is ook de enige reden dat ze zo’n geduld hebben.

  • We kennen het verhaal van apen op een afgelegen eiland die een of andere truc werden aangeleerd.
   Honderden kilometers verder waar dezelfde soort leefde kenden de apen plots dezelfde truc.
   Dit verhaal werd gegeven om aan te tonen dat er ook in de mens telepathie kan bestaan. Dus niet altijd op een hoog niveau. Roddel zit zo in elkaar, er hoeft geeneens gesproken te worden. Maar als het laagste niveau is bereikt, of net daaronder, krijg je corona.

Een reactie achterlaten