do 18 juli 2024

Limburgs gerecht onderzoekt verdachte keuken die plots in Bokrijk staat

BINNENPARKING – In de provincie Limburg opent het gerecht een onderzoek naar een mysterieuze, state-of-the-art keuken die plots op het historische domein Bokrijk is opgedoken. Er zijn geen aanwijzingen over wie de peperdure installatie daar achtergelaten heeft en van enige transparante facturatie is al helemaal geen sprake. Het onderzoeksteam moet dan ook van nul beginnen. “Iemand wou hier blijkbaar snel van af”, speculeert men.

“We hebben totaal geen benul van wie of wat hier verantwoordelijk voor is”, bevestigt de lokale recherche, “maar het kleinste kind ziet natuurlijk dat een hypermoderne keuken met alles erop en eraan wel een beetje vloekt tegen de rustieke achtergrond van het gekende openluchtmuseum, dat zich tot eerder op het dagelijkse leven van de 17de tot halverwege 20ste eeuw toelegt. Geen idee dus wie hier een dergelijke bestelling heeft geplaatst, maar het zal niet van de huifkar gevallen zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Door mechanisatie zijn we veel van onze, ook primaire, innerlijke talenten kwijtgeraakt; het is instinct, intellect, intuïtie in die volgorde van ontwikkeling. Vaak wordt God beticht van alle onderdrukking die we kennen. Ik ben vrijdenker niet zozeer omdat ik allerlei dingen wil denken die niet mogen, maar omdat mijn denken gericht is op vrijheid, en niet alleen voor mij persoonlijk zoals in de ideologie van het kapitaal. Het kwaad dat gezien wordt als een verzinsel van de achterlijke gelovigen bestaat wel degelijk, en de toeristen gaan de kennis ervan uit de weg. Het wordt enkel geïdentificeerd met de Holocaust en racisme. En dit is het enige overgebleven statuut. Het is geheel toegeëigend.
    Ze dachten er nu helemaal te zijn.

    Een van de meest in het oog springende gevolgen van de toegenomen invloed van het kwaad ligt op een laag niveau, dat van ons fysieke lichaam dat het vervormende aspect daarvan uitdrukt in de seks. Een van de gevolgen van mechanisatie is het verlies van ons natuurlijk instinct om de partner te vinden die naar de wetten van karma en evolutie bij ons hoort. Dit instinct dat de aanzet vormt tot de ontwikkeling van het intellect is volledig vervangen door een politiek programma van manipulatie.

    Net zoals spiritualiteit is geannexeerd door de kerk, dit is wel genoemd een van de grootste overwinningen van het kwaad, zo is het nu met liefde gesteld die is geannexeerd door het instituut van de commercie die de gelijkheid tot stand brengt van de consument.

Een reactie achterlaten