do 18 juli 2024

Politie Antwerpen brengt eigen cryptomunt uit: “Beleg massaal in onze Flikcoin”

STAD – Het idee waarmee de Antwerpse lokale politie speelt, namelijk om haar merchandise op de markt te brengen, lijkt in een stroomversnelling te gaan. Na allerlei hebbedingetjes zoals paraplu’s en sportkledij te willen verkopen, overwegen de ordediensten nu ook met een eigen cryptocurrency of digitale munteenheid op de proppen te komen: De Flikcoin.

“Hoe je het nu draait of keert, ook wij moeten mee met onze tijd”, weet men bij de politie. “Als steenoud instituut ben je tegenwoordig niks als je niet gelijk een bezetene op elke trend springt die passeert. En blijkbaar vind je altijd wel een gek die in dit soort onverstaanbare nonsens wil investeren. We kregen ondertussen al een paar leuke suggesties, zoals PopoCash of DigiSmurf, maar we willen ons natuurlijk niet compleet belachelijk maken. Dus haal die spaarcentjes maar van de bankrekening en ram die portfolio vol!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten