POLITIEK – Het wordt tijd dat de politiek werk maakt van een hervorming van medische arbeidsongeschiktheid, vindt een meerderheid van de bevraagde Vlamingen. Er wordt te makkelijk van geprofiteerd en voor de echte noodlijders is er onvoldoende steun. Dat vinden ook de politieke partijen zelf, die nu een hoop suggesties en wetsvoorstellen aan boord nemen. Jammer genoeg zijn er al een tijdje te weinig parlementsleden effectief aanwezig om het debat op gang te krijgen, klinkt het.

“Natuurlijk zouden we dringend werk moeten maken van al die profiteurs die er duidelijk de kantjes van af lopen”, getuigt een anoniem kamerlid. “Maar krijg iedereen nog maar eens bij elkaar. Er is hier gewoon niemand. Ik kom zelf amper nog opdagen sinds ik vorig jaar een kriebelhoestje had. Gelukkig wordt mijn monsterloon toch standaard aan honderd procent doorbetaald, hoe lang ik ook weg blijf. Vreemd hoe bijzonder weinig het mij dan ook allemaal nog kan boeien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

2 REACTIES

Leave a Reply