do 18 juli 2024

UEFA vraagt Conner Rousseau om nog snel met naam “Super League” te gaan lopen

POLITIEK – De rel tussen de Europese voetbalbond en de twaalf topclubs die met hun eigen competitie willen starten is nog maar net uitgebarsten of de UEFA-bonzen hebben al meteen een strategie klaar. De raad van bestuur vraagt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau om zijn gloednieuwe partij nog snel “Super League” te noemen.

“We weten dat mijnheer Rousseau even weinig scrupules heeft over het zich toe-eigenen van intellectuele eigendom en collectief erfgoed als de betrokken clubs”, laat de hoofdzetel in het Zwitserse Nyon weten. “Dus noem dit maar gerust vuur met vuur bestrijden. Dat ze hun flutliga maar een of andere kutnaam moeten geven. Dan zullen we snel zien wie hier de bigger asshole kan zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. We vragen ons vaak af of het een complot is.
    Ik zie steeds van die stugge figuren, met een of ander logo op hun rug alle richtingen op staan te wijzen, deels kan het zijn het dat ze de weg willen weten die ze kwijt zijn geraakt, deels kan het zijn dat ze (even stoer en onwetend van de richting) aan het dirigeren zijn bijvoorbeeld nu ze denken ervanaf te zijn.
    Bij vrouwen is het vaak net iets anders zoals ik pas achter me zag toen ik omkeek als ze gezellig worden. Dan terwijl de vingers zich krampachtig richting de gesprekspartner samentrekken in een spastisch grijpgrage geste die de vrouwelijke aard meer eigen is stoten ze steeds opnieuw de hele hand naar voren als in een bezwering. Denk niet direct dat ze onbeschoft zijn, ze zijn dan sociaal.

Een reactie achterlaten