do 18 juli 2024

Topclubs verdedigen Super League: “Onze fans verdienen op het hoogste niveau uitgebuit te worden”

SPORT – De gloednieuwe European Super League waarmee twaalf Europese voetbalclubs de UEFA naar de kroon willen steken doet meteen flink wat stof opwaaien. De steenrijke eliteclubs willen zo niet langer meedingen naar de begeerde Champions League, maar een volledig autonome liga opstarten met eigen inkomsten. Ze vinden de spontane kritiek die het project uitlokt echter hoogst onterecht: “Wij denken hier aan onze fans, die het verdienen uitsluitend op het allerhoogste niveau misleid en geëxploiteerd te worden.”

“Natuurlijk denken wij eerst aan onze trouwste supporters”, belooft de allereerste voorzitter Florentino Pérez, tevens de grote man achter Real Madrid. “Zij weten ook dat het voetbal al veel te lang om miljoenen draait. Daar gaan wij iets aan doen. Vanaf nu draait het alleen nog om miljarden, zoals het hoort.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten