vr 19 juli 2024

Vlaams Belang verbaasd: “Wij zijn letterlijk de laatsten om een Hitlergroet te censureren”

POLITIEK – Vlaams Belang ontkent elke rol in de beslissing van de VRT-bestuursraad om een fragment uit het satirische duidingsprogramma “De Ideale Wereld” te knippen. Tijdens de uitzending van 30 april suggereerde oudgediend cabaretier Geert Hoste dat Vlaams Belangers elkaar sinds de coronacrisis alleen nog met een gestrekte arm zouden begroeten. Die grap werd mogelijk onder politieke druk geschrapt. “Maar daar hebben wij niets mee te maken”, garandeerde voorzitter Tom Van Grieken eerder vandaag. “Ik bedoel, wij zijn letterlijk de laatste partij die een Hitlergroet zou censureren. Denk toch na.”

“Dit is weer typisch de linkse leugenmachine aan het werk”, klaagt Van Grieken op sociale media. “Een uiterst herkenbaar extreemrechts symbool wordt van het scherm gehaald en iedereen kijkt dan naar ons? Really, jongens? Je probeert al decennia tegen wil en dank nationalistisch en autoritair gedachtegoed in de fucking mainstream te krijgen en dan zou je dat zelf gaan tegenhouden, zeker? Schluss mit dem Unfug.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Frankrijk heeft ook een goede kant, de Franse revolutie.
    Om de tegenpartij buitenspel te zetten zijn er tal van schadelijke wetten om puur politieke redenen doorgevoerd omdat je er nooit meer vanaf komt.
    Open grenzen, met een paspoort in eigen land de hond uitlaten. Of klinkt ‘eigen’ al te fascistisch?
    Het probleem met fatsoen is dat het zo overgevoelig is voor chantage.

    • Nu uw paspoort steeds duurder wordt en de vernieuwingstermijn korter, kunt u als het te ingewikkeld wordt ook gewoon asiel aanvragen, dat wordt automatisch voor u ingevuld.

Een reactie achterlaten