vr 19 juli 2024

Acute covid-patiënt pas over jaar weer sterk genoeg om hardop met mopje K3 te lachen

BINNENPARKING – De meidengroep K3 liet zich bij onze noorderburen opmerken door de satirische tv-show ‘Even tot hier’ op te luisteren met een humoristisch nummer waarmee het trio de draak met de coronacrisis stak. Dat viel niet overal in goede aarde, al hoopt covid-patiënt Vincent (43) uit Leuven binnen een jaartje voldoende gerecupereerd te zijn om ook eindelijk hardop mee te kunnen lachen.

“Vincent komt net uit coma en ligt momenteel aan de beademing. Hij kan onmogelijk praten”, verzekert het afdelingshoofd waar de veertiger voor zijn leven vecht. “Maar toen hij hoorde dat het populaire drietal in Nederland wist te scoren door de coronamaatregelen in het belachelijke te trekken, stak hij toch uitgeput een half duimpje omhoog. We denken dan ook dat hij net als Miguel Wiels overtuigd is dat de criticasters hier sterk overdrijven en dat het ondergraven van het publieke vertrouwen in de overheid en adviserende wetenschappers in tijden van crisis toch gewoon moet kunnen, als het maar lekker rijmt.”

Als Vincent zijn ernstige infectie overleeft, zal hij een voorzichtig revalidatieparcours moeten ondergaan, waarbij hevige inspanningen absoluut te vermijden zijn. “Met wat geluk zal hij tegen 1 mei toch lichtjes kunnen grinniken als Jean-Marie Dedecker zich laat vastketenen aan zijn favoriete terras op de dijk”, duimt het medisch team alvast mee. “Het zijn de kleine overwinningen die tellen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

    • Maar weinigen kennen de achtergronden van Big Brother en Temptation Island die bij mij ontstonden toen ik nog wel in andere kringen vertoefde, uit een opmerking die als satire was bedoeld; dat element is erbij ingeschoten door het idealisme dat nu het hele politieke spectrum kleurt.

Een reactie achterlaten