do 18 juli 2024

Antwerpse drugsdealer hoopt op subsidies voor gloednieuwe startup WannaSnort

STAD – Wie de laatste weken de actualiteit heeft gevolgd weet dat Antwerpen de jacht op de grootscheepse drugshandel volledig heeft opengezet. Dat drijft menig dealer mogelijk voorgoed de legaliteit in. We spraken met Pablo, een 31-jarige cocaïnehandelaar wiens gloednieuwe startup WannaSnort als tussenpersoon wil optreden tussen de leveranciers en smokkelaars enerzijds, en de consument anderzijds. “Met wat geluk is mijn subsidiedossier tegen het eind van de week klaar”, knikt hij trots.

“Ik heb gemerkt dat er toch een grote niche ligt tussen vraag en aanbod”, vertelt de jonge, zelfbewuste ondernemer. “Zeker de meeste casual gebruikers weten vaak niet waar ze aan goed spul moeten geraken en dankzij de vele contacten uit mijn vorige loopbaan kan ik probleemloos aan die nood voldoen. Peer to peer, en zo. Van de plantage recht naar je neusgat. Je zou dus kunnen zeggen dat ik de kwetsbare consument stevig aan het empoweren ben, toch? Pas maar op of ik ga nog de politiek in”, lacht hij tenslotte. “Grapje hoor. Deze business verdient een pak beter.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten