BUITENPARKING – De bedenkelijke ontvangst waarop Turks president Recep Tayyip Erdogan EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen trakteerde oogstte alvast een zee aan verontwaardiging. Er stond namelijk geen stoel voor haar klaar en dat leidde tot een bijzonder ongemakkelijk moment. Ook Charles Michel, de voorzitter van de Europese Raad voor wie er wel een eigen zitmeubel klaarstond, reageert inmiddels verbolgen. “Ik moest er toch van gaan zitten“, aldus de voormalige premier van België. “Maar goed dat er een stoel stond, want ik was er even niet goed van.”

“Zoiets is natuurlijk totaal onaanvaardbaar“, schudt een verontwaardigde Michel, die daar tijdens het voorval nochtans bitter weinig van liet merken. “Ik stond zo perplex dat ik gewoon niet wist waar te beginnen. Ik zou de president anders meteen een uitbrander gegeven hebben. Dat spreekt voor zich. Anders gaat hij nog denken dat de Europese Unie een tam en uitgehold instituut is zonder enige internationale slagkracht of ideologische samenhang. En waar staan we dan? Juist. Buiten beeld te draaien zoals Ursula gisteren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

6 REACTIES

  1. Ik verbaasde al hoe een man kroop voor zijn vrouw.
    Ik heb me lang afgevraagd hoe de vernedering door kan gaan door die kutwijven.
    Maar nee, het ging steeds verder precies de andere kant.

  2. Meer nieuws voor de multiculturele samenleving en de integratie.

    Ursula von der Leyen had blijkbaar nog niet gestofzuigd. Inmiddels is bekend geworden dat de moderne mens zich door immigratie in Europa meer algemeen heeft vermengd met de
    neanderthaler dan gedacht; ze konden (ook toen) niet denken.

Leave a Reply