wo 24 juli 2024

Ook Charles Michel aangedaan door ‘stoelincident’: “Ik moest er toch even van gaan zitten”

BUITENPARKING – De bedenkelijke ontvangst waarop Turks president Recep Tayyip Erdogan EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen trakteerde oogstte alvast een zee aan verontwaardiging. Er stond namelijk geen stoel voor haar klaar en dat leidde tot een bijzonder ongemakkelijk moment. Ook Charles Michel, de voorzitter van de Europese Raad voor wie er wel een eigen zitmeubel klaarstond, reageert inmiddels verbolgen. “Ik moest er toch van gaan zitten“, aldus de voormalige premier van België. “Maar goed dat er een stoel stond, want ik was er even niet goed van.”

“Zoiets is natuurlijk totaal onaanvaardbaar“, schudt een verontwaardigde Michel, die daar tijdens het voorval nochtans bitter weinig van liet merken. “Ik stond zo perplex dat ik gewoon niet wist waar te beginnen. Ik zou de president anders meteen een uitbrander gegeven hebben. Dat spreekt voor zich. Anders gaat hij nog denken dat de Europese Unie een tam en uitgehold instituut is zonder enige internationale slagkracht of ideologische samenhang. En waar staan we dan? Juist. Buiten beeld te draaien zoals Ursula gisteren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

 1. Ik verbaasde al hoe een man kroop voor zijn vrouw.
  Ik heb me lang afgevraagd hoe de vernedering door kan gaan door die kutwijven.
  Maar nee, het ging steeds verder precies de andere kant.

 2. wat zijn ze toch schijterig. Ik had direct omgekeerd en was weggelopen. Die maf van een Erdogan had ik een poepie laten ruiken. Maar nee, dat hebben ze niet gedaan, maar gaan wel achteraf zitten klagen.

 3. Meer nieuws voor de multiculturele samenleving en de integratie.

  Ursula von der Leyen had blijkbaar nog niet gestofzuigd. Inmiddels is bekend geworden dat de moderne mens zich door immigratie in Europa meer algemeen heeft vermengd met de
  neanderthaler dan gedacht; ze konden (ook toen) niet denken.

 4. Maître ya, excuus of zo eventueel, eh, uhuh, maar ik voel me haast dwangmatig bevangen om quod erat demonstrandum onder uw neus te wrijven. Geef het nog een paar eeuwen en ook jij zal als Neanderthaler de klassieke oudheid betreden en deze Latijnse dooddoener niet afdoen als Chinees. En terzijde, als ik nog even om uw aandacht mag vragen, maar hoe komt u er eigenlijk bij om onomstotelijk zonder enig nuance ervan uit te gaan dat die neanderthalers uit die befaamde oertijd dan ook maar per se automatisch oerdom moeten zijn geweest, zonder denkcapaciteit. Wat een flater, denkfout van jewelste en lullige domme manier van jezelf te kijk te zetten. U was er er toch niet bij toen mag ik aannemen. Soyons serieus, ya des differences, nest ce pas, want geen kat die gelooft dat jij het warm water hebt uitgevonden laat staan het wiel…, weet je wel, het wiel, als radertjes draaien in de grijze materie kom je daar zelf nog wel er s achter hoor, geen zorgen, we leven om te leren hè.

Een reactie achterlaten