do 8 december 2022

‘The Social House’ brengt Vlamingen dichter bij elkaar door zo’n universeel fucking kutidee te zijn

CULTUUR – De nieuwe YouTube-reeks The Social House volgt het reilen en zeilen van acht Vlaamse influencers die twee weken samen in hetzelfde huis zullen vertoeven. Dat doen de bekende jonge gezichten niet alleen om hun publiek te entertainen, maar in deze moeilijk tijden ook terug bij elkaar te brengen. “Dat is bij voorbaat gelukt”, legt onze huissocioloog uit. “Heel Vlaanderen zal zich perfect kunnen scharen achter hoe vreselijk gatacherlijk en terminaal ongepast dit idee werkelijk is.”

“Als je op zoek bent naar een briljant concept waar zowel je knalrechtse buur als je reetlinkse dochter het roerend eens over kunnen zijn, dan is dit een schot in de roos. En het is ook zo heerlijk simpel. Je steekt acht identieke, aandachtsgeile nitwits bij elkaar terwijl de rest van de bevolking kreunt onder de eenzaamheid, en je gooit er snel nog wat dubieus sponsorgeld tegenaan van een belastingontduikende fastfoodketen en een bank die sneller werknemers ontslaat dan dat ze haar eigen winsten kan tellen. Hier gaat bitter weinig ruzie over gemaakt worden.”

Ook Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) is laaiend enthousiast, en rekent op een verzoenende impact tussen jong en oud bij het bekijken van dergelijke nonsens. “Hier wil je toch gewoon subsidies naar blijven gooien tot je schouder uit de kom ligt? Briljant concept. Hashtag more pleez!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  • Laat me gewoon doktertje spelen.
   Dit is een programma voor de gewone man.

   In de VS kunnen ze zich pas als miljardair een vriendinnetje ontvoerd van de middelbare school veroorloven.

   • Zindelijkheid, de zin van alles, is een van mijn specialismen waar ik oorspronkelijk voor opgeleid ben. Immers, pas later ontwikkelt zich de controle over de sluitspieren om plas en ontlasting op te houden. Om zindelijk te kunnen worden moet men het verband begrijpen tussen plassen en poepen en de aandrang daartoe.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: