do 18 juli 2024

Feestvierders in Ter Kamerenbos verantwoorden massale opkomst: “Wij zijn hier puur ironisch!”

BINNENPARKING – Het volledig verzonnen festival ‘La Boum’ dat vandaag zogezegd in het Brusselse Ter Kamerenbos zou doorgaan lokte wel degelijk duizenden bezoekers, die zich volledig tegen alle coronamaatregelen in lieten gaan en zich zelfs met geweld tegen de opgetrommelde politie verdedigden. De feestvierders oogsten nu al tonnen kritiek, maar toch hebben ze een excuus klaar en verzekeren ze de ordediensten en het stadsbestuur dat hun aanwezigheid puur van ironische aard was.

“Jullie moeten niet zo graaf komen doen met jullie stomme drones en matrakken”, roept enthousiasteling Tibau (21) naar het kleine leger politieagenten dat op hem afkomt. “Ik ben hier louter op satirische basis en de 52 facebookvrienden die ik heb uitgenodigd ook. Het kan dus totaal geen kwaad dat we elkaar hier de hele dag zwetend op een grote hoop staan dansen en elkaars lief lopen binnendoen. Seriously. Chill.”

Ook Jade (19), die even stopt met stenen gooien om van haar Vodka Red Bull te drinken, begrijpt de commotie niet. “Ik heb net een flik recht tussen zijn ogen geraakt. Ook dat was duidelijk voor de grap, so get off my back en laat ons in alle rust en ironie verder feesten. Bende letterlijke fascisten!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten