do 18 juli 2024

Rapper stopt samenwerking met Rode Duivels: ‘Speelstijl is achterhaald en ongepast op dit niveau’

BINNENPARKING/SPORT – Het ziet ernaar uit dat de Koninklijke Voetbalbond op zoek mag naar een nieuw WK-lied. Rapper Damso, oftewel William Kalubi, distantieerde zich vanmorgen officieel van het nationale voetbalelftal en weigert elke vorm van samenwerking met oog op het wereldkampioenschap in Rusland. De Belgisch-Congolese artiest kon zich naar eigen zeggen niet langer vinden in de “tactisch achterhaalde en defensief desastreuze speelstijl” waarmee de Rode Duivels naar het WK dreigen te trekken. Ook de bond bevestigt intussen dat de rapper op zoek gaat naar een ploeg die beter bij zijn “assertieve” en “viriele” imago past.

Ook onder bondscoach Roberto Martinez blijft de tactische aanpak van de Rode Duivels controversieel.

“Jullie moeten dit niet persoonlijk opnemen, putes,” staat op de website van de 25-jarige muzikant te lezen. “Maar dat EK zit nog zo diep als mijn lul in je keel, quoi. En zelfs tegen een matige tegenstander is die verdediging een bordel de merde. Jullie laten jullie bij elke counter neuken als een gewillige slet op handen en knieën en dat past gewoon niet bij mijn imago als performer. Enfin, je me casse, connasses!”

(Hoofdafbeelding: Twitter)

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten