wo 24 juli 2024

Politie vraagt na grote inval om geen cocaïne te hamsteren

STAD – De grootste interventie tegen de georganiseerde drugshandel in ons land mag dan een opsteker zijn voor de ordediensten zelf, maar de modale recreatieve druggebruiker ziet dat mogelijk anders. Zo groeit er bezorgdheid dat velen zich krampachtig op de markt zullen storten snel nog zo veel mogelijk cocaïne in huis te halen. “Niet nodig”, sust de politie. “Er is echt nog meer dan genoeg voor iedereen.”

“We begrijpen dat de kleine gebruiker zich allicht zorgen maakt dat hij straks naar zijn occasionele lijntje kan fluiten”, legt een woordvoerder van de Antwerpse lokale recherche uit. “We hadden misschien niet zo hoog van de toren moeten blazen dat we al die tonnen drugs hadden onderschept. Er is echter geen reden tot paniek. Tegen dat de cafés weer opengaan zullen er alweer containers vol sos zijn binnengekomen. Dus begin nu niet allemaal tegelijk uw dealers te bellen en laat die mensen rustig aan een nieuwe voorraad geraken. We hebben vorig jaar allemaal gezien hoe kut het voor iedereen wordt als men gelijk losgeslagen bavianen begint te hamsteren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten