do 18 juli 2024

Overheidsmaskers bevatten nanodeeltjes aan geloofwaardigheid die regering nog had

POLITIEK – Mogelijk dient u nog even te wachten tot u het gratis mondmasker weer opzet dat de overheid u heeft opgestuurd. Het bevat namelijk kleine onderdeeltjes van de geloofwaardigheid die het politieke systeem überhaupt nog had.

“Dit is niet helemaal wat we voor ogen hadden”, klinkt het in Brussel. “De weinige restanten van de credibiliteit die we bij de brede bevolking nog hadden moeten op een of andere manier in die stof terecht zijn gekomen. En daar loopt nu iedereen mee rond. Ja, het is vanzelfsprekend dat we dat weinige geduld, begrip en respect graag terugkrijgen, dus het kan zijn dat u in de komende week gevraagd wordt om die weer op te sturen. Waarvoor dank.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten