do 18 juli 2024

Premier Rutte laat dobbelstenen versoepelingen bepalen: “Lekker spannend”

BUITENPARKING – In Nederland zitten er nieuwe versoepelingen aan te komen. Dat kondigde premier Mark Rutte eerder vandaag aan. Wel wil de liberaal liever het lot laten bepalen hoe verregaand die zullen zijn. De eerste minister zal zijn persconferenties de komende dagen en weken dan ook beginnen door eerst zijn setje dobbelstenen te gooien en zo te zien wat er uit de bus komt.

“Dit is veruit het eerlijkste wat ik kan doen”, vindt Rutte. “Iedereen wil wat anders en dan is het maar logisch dat ik als premier mijn verantwoordelijkheid neem door ze meteen ook van mij af te schuiven.”

Daarnaast maakte hij nog even duidelijk wat elke combinatie concreet zou inhouden. “Gooi ik een zeven, duurt de lockdown nog even. Gooi ik een elf, opent de horeca vanzelf. Twee zessen en we doen alsof er niks aan de hand is en bij snake eyes gaan we bij alle rusthuizen langs en schieten we gewoon de oudjes dood. Zo blijft het lekker spannend.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten